Tenim uns plànols

Estic gaudint molt en el projecte que estic fent aquest trimestre amb el meu company Daniel Laguna. El fem a 1r d’ESO, hi dediquem unes 30 hores i estem força contents de com està anant. M’agradaria tenir temps d’escriure el que estic aprenent, així com compartir dinàmiques i recursos que no hi caben en un pdf, però és sensat pensat que no trobaré aquest temps, així que comparteixo els materials sense més.

La idea original sorgeix d’un projecte de l’Institut de Sils, però la veritat és que li hem donat unes quantes capes de pintura per d’adaptar-lo al nostre centre i als nostres objectius d’aprenentatge i ha quedat una mica irreconeixible.

També aprofito per donar les gràcies a la constructora Canexel, que molt amablement ens van cedir plànols en la segona versió del projecte.

El document central:

Obertura i construcció de coneixement

Elaboració de productes i avaluació

 

6 comentaris

  1. Bones Sergi. La sort em somriu!! Buscant informació per fer maquetes per a 6é, he trobat el teu gran treball! Estic treballant en aquest projecte i el vostre material serà de grandissima ajuda! Moltes gràcies!!!

  2. El curs que ve comencem a treballar per Àmbits al nostre IES, consultar els teus projectes, i idees ens ha servit molt per a començar a planificar i treballar. Moltes gràcies per compartir el teu treballar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *