Identitat docent

La Xarxa de competències bàsiques del Departament d’Ensenyament ha produït aquest vídeo sobre la identitat docent. Per fer-ho van donar la paraula a 10 mestres, entre els quals m’incloc, preguntant què entenen per identitat docent i quins factors els han ajudat a construir-la.

La meva identitat docent s’està tot just començant a construir, no tinc passat, per això inicialment em va semblar que no era una persona indicada per participar. A més a més, el concepte “identitat docent” no sé ben bé què significa, no n’havia sentit a parlar, tot i que haig de dir que em resulta simpàtic.

Per altra banda, vaig pensar que d’experts n’està el món ple (insolent), i que també té cert interès opinar sobre els factors que ajuden a configurar la identitat docent a un professor que comença. Finalment ha quedat un vídeo coral en el que estic content d’haver fet alguna aportació.

6 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *