[act] Good Will Hunting

El meu centre, l’Institut Escola Les Vinyes, té alguns trets singulars, un d’ells és l’Hora del cinema. Molt resumidament: dues hores setmanals per fruir de la visió d’un film el contingut del qual es pugui relacionar amb el treball globalitzat o les matèries del curs. Vamos, un regal caigut del cel.

La setmana passada em tocava escollir pel·lícula i vam veure Good Will Hunting (traduït al castellà per El indomable Will Hunting). Previ al visionat vam llegir part de la informació que hi ha la Viquipèdia, i aquesta setmana farem un treball de reflexió posterior.  Aquest és el full de treball dels alumnes.

Fonts: m’he basat en gran part en aquesta completíssima unitat didàctica.

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *