#caos, luego calma

currículum, conceptes clau, processos, procediments, descoberta, experimentació, objectius d’etapa, criteris d’avaluació, activitats, hores per bloc, hores per tipus de pràctica, personalització, combinar pràctica i descoberta, explicacions grupals, treball en grups, treball individual dins i fora de l’aula, llibreta, KA, moodle, blocs d’aula, llibre de text, logística d’aula, pissara digital, vileda, 1×1, material manipulable, programari, competències, avaluació de mi mateix, treball cooperatiu, treball globalitzat, activitats transversals, projectes, comunicació amb les famílies, equips docents, claustre, institut-escola, confiança, objectius compartits, simplificació organitzativa, comunicació face-to-face, coordinació tic, gestió, planificació, aprenentatge permanent, servei, productes, feedback honest, autolideratge, autoorganització, innovació, wtf

Hola, el meu nom és Sergi i ho tinc tot per fer.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *