Catapulta (reeditat)

En l’escola mal muntada compartir l’aprenentatge no és un valor.

Daniel Pennac

El curs passat vaig crear el #ProjecteCatapulta amb el meu company Dani Laguna i vam compartir els materials sota llicència CC BY-SA 3.0. El projecte està sent replicat, adaptat o versionat a d’altres centres, cosa que ens alegra.

La cosa és que aquest curs l’estem reeditant i hem esmenat errors i incorporat millores en el disseny i la documentació fins el punt que val la pena publicar-ho de nou.

M’encanta l’escola de Pennac. Compartir és un valor.

Documents centrals

Altres documents del procés de treball

2 comentaris

 1. Hola,

  el meu nom és Amparo i soc mestra de matemàtiques a un IES a Sant Boi. M’ha agradat molt el projecte de la catapulta i m’agradaria tindre els documnets que heu penjat on explica detalladament el projecte.
  Us agrairia molt si me’ls feu arribar.

  1. Hola Amparo,
   Que bé que t’hagin agradat, :).
   Els pots descarregar a través de la pròpia plataforma de visualització (Slideshare).

   Sergi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *