Catapulta’t

He estat publicant a tuiter força idees i imatges del #ProjecteCatapulta. El projecte és fruit de la col·laboració desordenada i discontínua amb diferents col·legues que han rondat la mateixa idea. És un goig i una resposta coherent amb aquesta gènesi compartir en obert els materials de la interpretació que hem fet el Dani i jo.

El document central:

Altres documents:

4 comentaris

 1. Moltes gràcies, Sergi.
  El millor del material no és “material”: és la capacitat de compartir, de cooperar professionalment i fer possible, amb fets i no amb paraules, la transformació educativa que perseguim conjuntament.
  Un exemple magnífic entre tant soroll mediàtic, tant fum innovador i tanta crítica immobilista i gratuïta…
  Ets formidable, amic!

  1. Fem camí plegats Albert.

   Fantàstic si us animeu a fer una adaptació. Si tens temps i ganes no deixis de fer-me saber com us ha anat.

   Sergi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *