Límit infinit, de creativitat

Avui la Mireia m’ha enviat un correu en que deia “…aprofito per enviar-te una xorrada. Ahir em van passar aquesta imatge i… Tu li posaries un zero a un alumne amb aquest enginy?”

I m’ho he preguntat seriosament, què faria si em passés això? De fet, crec que em passa sovint vestit amb altres disfresses.

La meva resposta,

És sense dubte una resposta que demostra enginy i creativitat per part de l’alumne, així com un desconeixement profund sobre el càlcul de límits. Sovint les respostes dels alumnes amaguen missatges potents que caldria escoltar atentament.

Potser aquesta resposta és una manera indirecta de dir “aquestes matemàtiques no tenen res a veure amb mi, per què nassos haig d’aprendre a calcular límits? no ho entenc, així que… a preguntes absurdes, respostes absurdes!”. O potser no, potser és el que podria semblar a primera vista, la simple constatació d’una manca d’interès.

Així que… responent a la teva pregunta, crec que parlaria amb l’alumne, el felicitaria per la creativitat de la seva resposta i tot seguit m’interessaria per saber els motius pels quals he perdut un alumne.

7 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *