[jornada] Xarxa competències bàsiques. Aprendre amb els altres.

Aquest dissabte 17 de maig assistiré a la jornada anual de la Xarxa CB del Departament d’Ensenyament Aprendre amb els altres. Cap a una escola competent, segons l’organització “se centra en les condicions que possibiliten aprendre dins un centre educatiu tant pel que fa al professorat com a l’alumnat”.

Hi assisteixo atret principalment per dos motius. El primer és que hi ha representat el treball de molts centre d’arreu, i hi ha tres “espais de conversa” que tinc curiositat de tafanejar: (1) Treball per projectes, (2) Autoregulació i coavaluació i (3) Autonomia i iniciativa personal.  El segon és que en Boris Mir, col·lega i cap d’estudis del meu centre, farà una conferència plenària amb títol Aprendre amb els altres. El treball en equip.

Ens veiem allà?

10 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *