[trobada SCM] Divulgació, difusió, comunicació

El proper dimecres 21 de maig (18h) participaré a la Trobada matemàtica de la Societat Catalana de Matemàtiques anomenada DDC (acrònim de Divulgació, Difusió, Comunicació).

L’objectiu de la trobada és compartir la presa de consciència de a importància de la DDC en el camp de la matemàtica i aconseguir que coneguem persones i projectes que es mouen en aquest territori”. La trobada consistirà en 8 presentacions de 8 minuts, 30 minuts d’intervencions obertes i seguit d’un “berenar (ofert per la SCM) en un local proper (amb un cert ambient, amb projecció continuada en una pantalla…) per tal que tothom interaccionés i es creuessin idees”.

Compartiré intervenció amb en Raül Fernandez. Exposarem idees relacionades amb el binomi xarxes socials i educació, especialment centrats en Twitter. Intentarem donar la nostra visió com a recursos potents per comunicar-nos, relacionar-nos i contribuir al nostre desenvolupament professional.

Ens veiem allà?

9 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *