[Jornada ICEUAB] IV Jornada de la xarxa de centres innovadors

Diu la veu en off:

“La xarxa de centres innovadors de l’ICE de la UAB agrupa centres públics interessats en la innovació i la millora educativa permanent. En aquests instituts la innovació implica a tot el centre, tant des de l’àmbit organitzatiu, com des del projecte pedagògic. Els centres de la xarxa tenen desplegaments curriculars singulars, integrant les TIC, l’aprenentatge basat en projectes, el treball cooperatiu o les intel·ligències múltiples.”

No formo part de la xarxa, però vaig demanar si podria assistir en qualitat de xafarder a la seva jornada de formació. Em van dir que clar que sí. Trobades com aquesta em fan posar content, se’m fa evident el compromís de tants i tants companys i companyes.

En aquest vídeo és presenten els centres participants. M’he trobat amb dos “cameos” gens menyspreables. Un de fugaç a 02:23 i un senyor primer pla a 09:04.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *