Dan Meyer i la importància de la comunitat educativa

Pregunta: L’activitat del teu blog és enorme, i alguns dels teus projectes estan orientats a compartir experiències i crear comunitat. Per què creus que això és important?

Dan Meyer: Crec que veiem a tot arreu i en tot moment que la comunitat és molt important pels professors de matemàtiques. Jo estic en aquesta conferència ara mateix, vosaltres heu creuat l’oceà per venir fins aquí atrets per la comunitat, per intercanviar idees, compartir estímuls i critiques constructives. Quan era un professor novell, treballava en un departament amb professors més grans que jo, bons professors, però amb diferents preocupacions i diferents preguntes, per això vaig començar a fer les meves preguntes a Internet, creant una comunitat al meu voltant que m’ha edificat, m’ha animat, m’ha criticat i m’ha donat allò que necessito per créixer com a educador.

Fragment d’una conversa de Dan Meyer amb l’expedició catalana a la #nctm2013 (Andrea Richer, Anton Aubanell, Josep Rey, Sergi del Moral i Silvia Margelí).

Gràcies Dan.

Actualització: aquesta conversa va ser gravada i s’està editant. Es publicarà tan aviat es pugui.

4 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *