[Jornada APMCM] Un exemple de col·laboració entre docents, ED@D en català

La tecnologia proporciona escenaris que faciliten el treball col·laboratiu entre docents adaptats a ritmes individualitzats.

En el marc de les fantàstiques 4es Jornades de Didàctica de les Matemàtiques a les Comarques Meridionals vaig presentar una comunicació per tal de compartir una experiència de treball en equip no presencial entre professors i professores d’arreu de Catalunya.

L’objectiu de la ponència era doble: (1) posar a disposició de la comunitat educativa el resultat del treball i, (2) explicar el model de treball seguit amb l’esperança d’animar a d’altres docents a treballar conjuntament i compartir la seva feina.

Penjo aquí la presentació que vaig fer servir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *