Estima i aposta

Aquests dies ha ressorgit una antiga proposta que sempre m’ha agradat especialment. Llavors es deia Estimar amb matemàtiques, un nom que juga amb les paraules i que bé seria apropiat per aquests dies de grisor.

L’activitat ha crescut. Incorpora un sistema de puntuació més acurat per tal d’elaborar un rànquing. I dues cosetes que em fan il·lusió: (1) ha crescut gràcies a la mirada de la Rosa i el Salva (compis tots dos), i (2) ha crescut també pel consens d’equip per fer-la conjuntament a tots els cursos de l’ESO.

Vaja, que ara l’activitat ha passat a dir-se Estima i aposta. Menys emotiu, però més precís. Les bones activitats tenen vàries vides. De nou, un joc de paraules molt apropiat per aquests dies de grisor. I emotiu, molt emotiu.

Aprenem, com diu Freire, encara que sigui per resistència. Aprenem, a pesar del confinament.

1 comentari

  1. Vaja! Pensava que trobaria detalls de la proposta, una descripció suficient com per veure si podria intentar adaptar-la i fer-la servir. Necessito molta inspiració i m’he quedat un pèl frustrat!
    Seguiré remenant pel teu blog a veure què trobo. Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *