[jornada] Xarxa competències bàsiques. Aprendre amb els altres.

Aquest dissabte 17 de maig assistiré a la jornada anual de la Xarxa CB del Departament d’Ensenyament Aprendre amb els altres. Cap a una escola competent, segons l’organització “se centra en les condicions que possibiliten aprendre dins un centre educatiu tant pel que fa al professorat com a l’alumnat”.

Hi assisteixo atret principalment per dos motius. El primer és que hi ha representat el treball de molts centre d’arreu, i hi ha tres “espais de conversa” que tinc curiositat de tafanejar: (1) Treball per projectes, (2) Autoregulació i coavaluació i (3) Autonomia i iniciativa personal.  El segon és que en Boris Mir, col·lega i cap d’estudis del meu centre, farà una conferència plenària amb títol Aprendre amb els altres. El treball en equip.

Ens veiem allà?