Em dic Sergi

blog

Hola!

Em dic Sergi del Moral. M’agrada ser professor, de vegades molt.

Actualment formo part de l’equip docent de l’Institut-Escola Les Vinyes de Castellbisbal, aquest és el meu quart curs. I també de l’equip impulsor el betacamp.

En els darrers anys he tingut el goig de ser professor de Didàctica a la Facultat de Matemàtiques de la UB i del màster de formació de professorat de secundària en l’especialitat de Matemàtiques. També de formar part del CREAMAT, de treballar als Serveis Centrals del Departament d’Ensenyament i a l’Institut Can Mas de Ripollet.

En les meves estones lliures m’agrada embrutar-me les mans fent matemàtiques, cosa que solia fer dins el col·lectiu granja.cat. Crec que ara m’agrada embrutar-me-les amb qualsevol cosa.

Aquest bloc és una de les eines de creixement professional més potent de que disposo. Hi recullo opinions personals sobre educació, matemàtiques i educació matemàtica. Escric per aprendre, així que sovint opino del que no sé. Intento que sigui un espai de treball i de reflexió compartida, per aquest motiu, els comentaris són sempre motiu d’alegria.

La comunitat educativa m’ajuda a fer millor la meva feina, per aquest motiu sovintejo Twitter, actualitzo el meu perfil professional, i comparteixo imatges, vídeospresentacions i idees disconnexes a d’altres espais de la xarxa.

Gràcies per venir.