El primer dia

Tinc els mateixos alumnes que el curs passat, i ells el mateix professor. Ens coneixem, i a diferència del que varem fer el curs passat, ja no té el mateix valor iniciar el curs preguntant-los com es senten quan fan matemàtiques.

Enguany m’ha semblat oportú dedicar uns minuts a evocar aspectes desitjables del passat, a rememorar algunes de les coses positives que han passat a les nostres classes, coses que m’agradaria que tornessin a passar, i que sé (o crec que sé) que ells també gaudiran. He aprofitat doncs la primera sessió per demanar-los (de nou) el seu compromís i el seu esforç. He volgut recordar-los que el que és possible a classe ho és gràcies a ells.

M’he ajudat d’aquesta breu presentació.

Hem parlat de l’avaluació, de la diferencia entre avaluar i posar notes, i els he suggerit uns consells en cas que els interessi saber com aprendre més i millor a les meves classes. El proper dia penjarem un pòster a l’aula que ens acompanyarà tot el curs.

Després hem jugat el joc del 24 per refrescar la musculatura matemàtica recordant la prioritat de les operacions, i ens ho hem passat sorollosament bé.

Avui estreno etiqueta: 2n ESO 😉

6 comentaris

  1. Bon inici de curs!
    Cada vegada tinc més clar que el nostre camí és convertir-nos en una organització dedicada a que tothom aprengui. Suposo que “centre educatiu” vol dir això.
    Realment el nostre Institut-Escola juga en una altra lliga amb gent com en Sergi del Moral…
    Una abraçada forta, company!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *